Let The Xlorp Begin. - Sometimes You Feel Like An Xlorp, Sometimes You Don'T.

Kick off med jobbet

Det är viktigt att man hittar på något med jobbet lite då och då, det är väl därför som man har kick offer skulle jag kunna tänka mig. Ja det är ju inte så konstigt att det är på det viset. Det är ju viktigt att man gör saker tillsammans för att man ska komma varandra närmare och på så sätt trivas lite bättre ihop.
ja det finns många olika varianter på kick offer, det verkar finnas allt möjligt som man kan göra.

Som vad?

Ja det finns att man kan åka luftballong eller så kan man åka och rida eller ha femkamp, åka ut i skärgården och grilla och leka lekar. Ja det kan faktiskt vara vad som helst nästan. Det är lite roligt att det är på det sättet att man inte bra behöver hålla sig till engrej utan att man kan hitta på nya roliga saker som man kan göra.
Ja det är ju kul om man kan ha en kick off varje år och då kan man ju prova på lite allt möjligt från år till år.

Ja det är ju bra att man tar hänsyn till alla på jobbet så att dom känner sig bekväma så att ingen känner att dom inte vill vara med pga att man inte tycker om det man ska göra eller på något annat sätt gör att man inte skulle trivas med att åka iväg på en viss kick off. Så det är väl vad man bör tänka på att göra något som alla känner att dom kan vara med på. Det är ju toppen om man kan göra det på det viset. Då kommer det att bli väldigt lyckat och man kommer att kunna ha en rolig stund tillsammans som smarter marketing verkar ha på sitt jobb och det är ju något alla vill ha på jobbet.